Architecture Linked - Architect & Architectural Social Network

Ecorium of the National Ecological Institute

The Ecorium of the National Ecological Institute in Seocheon-gun, South Korea stretches for 33,090 square meters.  The design by SAMOO Architects and Engineers reflects three key concepts: "From the Nature," "Be the Nature," and "With the Nature."  The first is expressed by the dynamic, organic lines of the Institute and its grounds.  The second uses cutting-edge technology to recreate ecological environments by aligning greenhouses with the optimal amount of sunlight for each one.  The third includes visitors who immerse themselves in the complex ecological experience.  The Ecorium is poised to become a landmark in green research, education, and exhibitions.

Views: 613

Tags: Ecorium of the National Ecological Institute, SAMOO Architects and Engineers, South Korea, cultural, education, green

Comment

You need to be a member of Architecture Linked - Architect & Architectural Social Network to add comments!

Join Architecture Linked - Architect & Architectural Social Network

Comment by Shane Burger on January 17, 2014 at 9:37am

A quick note - the design was originally authored by Grimshaw Architects out of the NYC office. They did Concept and Schematic Design (I know because I did a bit of work on it). SAMOO were the partners from the beginning, and took over at Design Development to deliver the project.

© 2014   Created by ArchitectureLinked.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service